follow dashboard

Khamis, 15 Disember 2011

Artis ???

PERASAAN BERJUMPA ORG SENI..........

Hye all bloggers...ape khabar??
ermmm...actually hr ni aku nak mencoret tntg org seni @ artis...
mst rmai yg teruja bila bercakap pasal artiskn?
maklumlah sape yg x nak jmpe artis kot...
hahaha....
sebenarnya cmni..kt tmpt aku study ni ad la beberapa org artis..huhu..tu yg nk diceritakan
bangge la x pyh nk g jejauh jmpe artis..
tup2..je dah berselisih..
tp lw nk minx autograf mybe x kot...malu je..
t org label kita jakun lak..mcm x pernah nmpk artis..tp mmg x pernah face to face pon..
mmg teruja lah..lg2 waktu 1st time dftr U...memg ske sgt2 lah
untung lah sape satu course ngan artis ni..esspecially bdk pengajian seni..


perasaan nk berceloteh tntg artis ni muncul selepas waktu makan tghr td..
sedg aku trun tge untuk ke restoran Subaidah..
aku terkejut melihat gerangan komposer yg bernama Azmeer...alah juri mentor uh...hahaha
akhirnya dpt jgk ngok secara live..untglahh..
tp artis yg 1st time nmpk kt U ni ialah Mubarak Majid..
dia seorg yg sgt baik..tlg student OKU..ramai jgak student yg kwn ngan dye,,mkn sme2...ooouuuccchhh..jeles lah pulak..haha
seronok lah depa..hr tu aku mkn kt Restoran Khaleel nmpk la Mubarak Majid nih..dye syum kt aku..Omg!!!aku pon pe lg syum je lah..artis tu..
xde artis veteran xkan ad artis muda kn????:-)
even artis veteran pon continue study apeth lg aku yg muda ni..
kena bersemangat lahh..
chaiyook3!!!kata smgt diberi untuk dr sendiri..hahhahha
Artis lain plak ialah Arja Lee...alahhh...hakk yg berlakon filem tu..
haaa....gempak x U aku???hehe
tp even artis or org biasa semua sama je..
lihat betapa pentingnya ilmu tu..
sbb tu artis wlau dah famous pon study lg...
so disebabkan ad artis2 tu so pusat pengajian seni selalulah dikunjungi oleh artis2 spt Fauziah Nawi n so on..x knl nme tp knl rupe..huhu...
k tu je la..ceritera artis U aku..mgkn lw ada yg menerujakan lg..akn disambg untuk part tu..ntah pape..
joke aje..
:-)peace....




Arja Lee




Mubarak Majid




Azmeer

Tiada ulasan:

Catat Ulasan