follow dashboard

Isnin, 5 Disember 2011

Jika Aku Jatuh Cinta ?

JIKA AKU JATUH HATI/CINTA....


Salam...
Dengan Nama ALLAH yg maha pemurah lg maha mengasihani..


coretan seterusnya ialah tentg jika aku terjatuh ht wat kali ke2...
eemmmm..bunyi macm poyo,tp...ntahlah..
but after my "monkey love" yg bertahan selama almost 7 years tu
aku da xde rasa nk mencr cinta lg..
mgkn biar ia dtg bersama arus air yg mengalir deras..
seperti angin yg berlalu...
dsb...
rasa ketika ini mmg la seperti nk sesorg untuk dijadikan my "Mr.Right" but I think this is not the time yet
I'm not ready to open my heart n not want to take any risk at all...
but if someone come and want to open it,I will try to give him chance
actually jeles jgak ngok psgn bercinta ni..
meningatkan kembali nostalgia lme dlm dr aku..
sejujurnya hingga ke saat ini that "monkey" still in my heart
and I dont think to remove it from my heart...not yet...
he's single n i still be like that...
adakah aku mampu menunggunya?
bg sesiapa yg ada cadangan sila lah mengemukakannya ye..hahahhaha
tp jika aku diberi peluang,aku masih mahu mengembalikan memori dulu..
xtw bape lame masa aku untuk remove all the memory in my mind and my heart
but i dont think i can...because i can't..
apelah ayat aku ni ek????
ptt pun kne mek kursus bi kt usm lg..hahaha
lw tlis sal cinta ni,coretan aku mst akn pjg,
so stop sini lah...to be continue....wasalam...


YA ALLAH..
Jika aku jatuh hati
Cintakanlah aku pd seseorang 
yg melabuhkan cintanya pd Mu
agar bertambah kekuatanku untuk mencintaimu....


YA MUHAIMIN..
jika aku jatuh hati
Izinkanlah aku menyentuh hati 
seseorang yg bertaut htnya pdmu
agar tidak jatuh dalam
jurang Cinta nafsu..


YA RABBANA..
Jika aku jatuh ht
Jagalah htku pdnya
agar tidak berpaling dr htmu..


YA RABBUL IZZATI..
Jika aku rindu
Rindukanlah aku pd sesorg 
Yg merindui syahid dijalanMu...


YA ALLAH..
Jika aku menikmati cinta kekasihMu
Jgnlah kenikmatan itu melebihi kenikmatan indahnya,
Bermunajat disepertiga malam terakhirMu..


YA ALLAH.. 
Jika aku jatuh hati pd kekasihMu
Jgn biarkan aku tertatih dan terjatuh,
Dalam perjalanan pjg menyeru manusia ke jalanMu..


YA ALLAH..
Jika kau halalkan aku merindui kekasihMu
Jgn biar aku melampaui batas
Sehingga melupakan aku
 pd Cinta Hakiki dan rindu abadi hanya pdMu..


AMIN YA RABBAL ALAMIN...


Carilah Cinta yg sejati
CINTA yg mendapat keredhaan ALLAH...
Kerana Cinta itulah
Yg membawa kebahagiaan Hakiki..
Serta meletakkan kita dibawah nikmat naungannya...
SEKIAN...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan