follow dashboard

Isnin, 9 Januari 2012

MTB Time !

Salam...
ermmm...today I miss to ride my MTB..hehehehhe

what the special about that MTB is I got it for free...
'termenang' cabutan bertuah kt U boleh lahhh...
lw x hampeh nye nk ada..
by the way,syukur ALHAMDULILAH..
dpt jgak join KCT yg diketuai oleh org kuatnya..Uncle Sam katenye lahhh...(menurut pndgn adik2 n sepupu kami..)
seronok tw..our family will ride together every evening..
I really miss that moment again...
mood:OMG...ble nk blik kg nihhh....
ahad ni member sume pakat nak blik dah..but me???
next week br blik...sabar je lah..
exam is the most important thing here..
pray 4 my success yeah!!!hope I will 'past with Flying Colours'..
Nak shared sikit time blik kg hr tu...
alahhhh masa kami semua ber'mountain bike lahh'..
SO BEST and SERONOKKK......
dijamin x tipu...
bak kata my dear uncle"kayuhan sihat gituu"...
mengeluarkan peluh diwaktu petang disamping exercise mengurangkan berat badan dan lemak2 yg ada..

*MTB(Mountain Bike)



Semasa dlm perjalanan..muka penat..
cousin aku sorg ni semacm senyum..
hahahha
Apabila dah tiba di jambatan kampung..(hr pertamaku)..
muka gembira..
sbb akhirnya berjaya...
yeeeaahhhaaa...
ape lagi snap pic la :-D


Perjalanan balik ke rumah setelah hr menjelang senja...huhuhu
Uncle Sam naik motor tu sbb nak rakam video kami...:-p
Perjalanan hari ke-2 yg turut dijoin oleh Misbah Sempoi katenye...
alah family kami jgak...cousin i laa tu..

kami semua ni 1 family..
keluarga penyayang gitu..
cucu allahyarham Selamat b. Karyo
AL-FATIHAH..
Kayuh pertamaku...awalnya kaki sgt lenguh...
kayuhan dr rumah ke hujung kampung...jauh tuu...
diketuai my dear uncle..Uncle Sam..huhu
Uncle Sam:terbaikkkkkkkk..(thumbs up)



Tu je lah serba sedikit aktiviti masa senggang aku kat uma bersama 'big family'tercinta..tunggu i cuti sem ye u all...i miss u all..nanti kita ber'MTB' LG..ERMM...mai la kampung aku law nak join sama..kami sentiasa mengalu-alukan orang ramai untuk join sekali...u will get all the fun time with us..hehehe
see u all dalam coretan akan dtg ye..(tu pon law x membosankan kome semua) 
:-D




Tiada ulasan:

Catat Ulasan