follow dashboard

Selasa, 23 Oktober 2012

Tersepit pintu bas

Salam..
entry hari ni..
something sad to share.. :(
kelas kejap je kot...8 am - 9.45 am..
then dok tunggu bas macam biasa lah kan..
life as a student who didn't bring any transport..
then ada lah sebiji bas kaler biru ni..no 6..
turun berduyun2 manusia..
turn kami untuk naik..
lepas tu,twins naik dulu..selamat..
sampai giliran diri sendiri..
ouuccchhhh...damn!!tersepit pintu bas!!!!
err...bahu kiri sakit :(
sabar je lah..sorg lagi member yg belakang tu plak,,
hanya mampu menjerit...."arrrrrrr...."
sebab dia tkt tertinggal..apekah.???.
terlalu tergamam tgk kwn dia tersepit..
haiiiissshhh...nasib bek pkcik buka semula pintu tu..
x ambil masa sehingga saya dah leper :(
masuk2 dalam bas..tgk cermin yg btl2 depan driver..
boleh plak pkcik tu gelak..
hello...is it funny pakcik??
i just can say "pakcik2"!!!
i can sue u ok..but deep in my heart,i poor on u..
u have a family to support..saya maafkan pakcik..
even dlm ht dok "teriak"!!!!



*sem1 masa 1st year:pengalaman-dok berdiri btl2 depan pintu bas.. sem3:pengalaman-aarrrggggghhhh... pakcik:sy rasa sy xde lah  sekecil semut yg pakcik sukar nak nampak ..hehe :)
*benggang bila semua org tengok tp dengan muka cemas... ^^
*dlm ht,why did u all help me??even untuk tekan loceng tu..
supaya pakcik alert??
*terfikir : apa jd kalau tersepit habis?n pakcik continue jalan   tanpa perasan??
arrrggghhhhhh/........ :(

situasi yg lebih kurang mcm ni td ^^
cuma bas tu 1 pintu


wish to have this!!driver bas perempuan..
mungkin lebih alert ^^

Tiada ulasan:

Catat Ulasan