follow dashboard

Rabu, 5 Disember 2012

Done the project!

HAI.............Assalamualaikum!!!i'm home....>hehehehhehehehe<
entry hari ni...rasanya apa???teka2!!!ceyh..cm bgs pulak  rasanya..OK xnak ckp banyak..hari ni blog ni nak di  update tentang "projek"...projek apa??projek untuk semester ni..al maklumlah..kan student U...mst lah mcm ni..esaimen menimbun bila da siap...ahhhhh .. LEGANYA!! ahhahahahhaha :) tunggu time nak exam je ni..tp masalahnya otak pon kosong lg ni... bila nak start study ni??? common lahh...!okay2!berbalik pd projek..teruja nak cerita tentang projek buat "buku cerita dalam bahasa isyarat"..jap2!!!selain buku ni,ada projek nyanyian dlm bahasa isyarat tau!!SERONOK...errmmm..JUMAAT ni penilaian ...yeah!ni dia serba sedikit "moment" yg dapat diabadikan :) 



Dua page muka depan :)



At last yg ni terpilih :)



Yang ni dalam bahasa isyaratNYA !



Ni penting!!!
kalau xde nama mcm mana lecturer nak bg markah
:)



First page ! :)



Last page!
30 page semuanya :D

Yang ni pulak wujud sebab esaimen GEOGRAFI..konon2nya rajin lah..hahahhahaha..terpaksa menelaah semuanya..untuk dapatkan maklumat..:)
Agak2 kalau nak publish buku ni under DBP boleh x??mampu ke?teringin nak buat buku sendiri..ehhhhmmmm,kan ada makcik seorang penulis...so boleh minta pendapat dia juga ni..kecik2 dulu ada juga tanam cita-cita jd penulis!!orite then balik nanti boleh tanya dia ni..promote makcik jap lah..nama dia HASIDAH DISAN..ex student USM jugak!x sangka study tempat sama U dgn makcik :) dia penulis under DBP..buku dia banyak tp yg paling diingati ialah "SELEMBUT ANGIN MENDERU".Bukan novel tapi dia penulis cerpen untuk sekolah atau remaja :D....






Bukti!!!!cari dalam GOOGLE BOOK..
then korang sambung baca :)



Ni biodata dia..
search dekat LAMAN KARYAWAN.
:D


Ok lah.....tu saja...hehehehe..ada org nak tgk buku cerita ni tp x kesampaian..tu yg update dlm BLOG ni..nanti2 dia tengok lah tu :D Hilangkan STRESS sementara belum study week ni! yeayyy!!!BEST amek MAJOR "PENDENGARAN" ni...dapat tambah bahasa baru.."BAHASA ISYARAT" !

Tiada ulasan:

Catat Ulasan