follow dashboard

Isnin, 10 Disember 2012

Sign Language !

 


ERR..ASSALAMUALAIKUM seawal bicara..hahahhaha..blog dah jd mcm diari peribadi..anggaplah ia diari elektronik k..x peribadi pon sekadar berkongsi..ya..entry sebelum ni ada cite tntg lagu sign language...ia dah dilaksanakan td..well done..great job.. :D Alhamdulilah..yg best nya terpilih jd salah seorg bakal  interpreter sign language untuk convo USM akan dtg..insyaallah..wahhh...excited kot..mcm x percaya je..congrats kepada rakan seperjuangan yg terpilih juga. :) dalam byk2 bunga,terpilih seorg kumbang..tahniah Iqbal :D u have done a great job!wallllaaaa... juga kepada geng sign language "Ng Chin Wern"..congrats dear :) x sabar nak belajar dgn lebih mendalam bahasa isyarat ni..pastinya seronok!!!wahh...x rugi major pendengaran ni..hehe..tetiba rasa nak amek major penglihatan juga..mesti seronok juga belajar braille..malangnya ia x ditawarkan sem ni..xpe,ada hikmahnya :D


Geng nyanyi dlm sign language :) 
Sebenarnya bahasa isyarat ni ada banyak, ada BIM, KTBM, SEE, ASL and so on.Tp kat Malaysia KTBM lah yg digunakan..so jgn tanya kod tangan lain ye..pastinya diri ini x mengerti :) hehhehe.. tu je kot..k thanks menjenguk sebentar... tata titi tutu........... :P

Tiada ulasan:

Catat Ulasan