follow dashboard

Isnin, 17 Jun 2013

Lagu?

Agak lucu seseorang yang asing bagi kita beberapa bulan lepas,
Tetiba menjadi orang penting dalam kehidupan kita sekarang.


Agak sedih seseorang yang rapat dengan kita beberapa bulan lepas,
Tetiba menjadi orang asing dalam kehidupan kita sekarang.


Jadi hargailah apa yang ada di depan mata kita sekarang.. #AMD


#AMD: dia bukan sorg yang romantik tapi dia banyak dedikasi lagu kt aku..walauapa pun lagu2 tu tetap akan jadi kenangan dalam playlist aku.. awak, masa kita jalan first date kat CS, apa yang awak ckp masa kita jalan?b sayang aryiana..jangan tinggalkan b k? mungkin sebab tu awak xnak selesaikan masalah kot?xnak bg kata putus..nak buat mcm sy ni selalu ada utk awak x tinggalkan awak..awak je yg tinggalkan saya. ayat lain yg saya igt, b nak jaga syg, nak syg jaga b.. lagi! pasal jantung? awak update fb..tu tipu belaka ke? awak ckp kalau sy mati awak nak mandikan sy dengan penuh lemah lembut..nak kafankan saya... x bagi sy derma organ.. arghhh! awak2.. awak kata sy cinta mati awak.. mati sgt! kelakar la.. semua tu dusta..awak x igt lgsg pasal surat perjanjian yg awak t.tangan...damnn!!


Dedikasi lagu awak pada sy yg akan menjadi kenangan kita:
  1. Dygta : Kesepian
  2. Dygta : Karna Ku Sayang Kamu
  3. Dua mata : Menikahlah denganku
  4. Farest : Cinta Pertama
  5. Geisha : Takkan Pernah Ada
  6. Hafiz : Bahagiamu Deritaku
  7. Rihanna : Diamond (yg ni paling sy xle lupa awak) setiap kali call awak akan ckp "shine bright like a diamond!!)
##adakah lagu-lagu ni juga awak dedikasi pada perempuan lain?contohnya MIRASAJEEEEE? hahahaha

##patutlah sy x dapat2 cincin dari awak.. kehkeh.. sebab perempuan yg selalu bg cincin dia pd awak.. sy termasuk sekali dlm golongan bodoh tu.. sy nak balik cincin sy boleh??
##tambahan, semua fren dalam fb or twiter awak memg membe kepada gf2 awak je.. hakhak.. hot sgt awk AMD!
##perkara sweet kita buat sama2, tengok muvie online walhal berjauhan.. tak khatam dah khatan, setia hujung nyawa (kerempeng), the vow, london paris new york (awk dh donlod tp sy x boleh tgk)..cara ni untuk ajar awak romantik..kita habiskan masa call dan tgk muvie sampai 3 pagi.. paling lama kita call sampai 4 pagi..then ada awak terjaga sebab jantung,awk trus call sy..kita x tidur sampai subuh.. hhmmmm

Tiada ulasan:

Catat Ulasan