follow dashboard

Selasa, 5 Mac 2013

Tentang Kucing

Assalamualaikum.. haiii.. memulakan bicara dengan ucapan selamat hari lahir kepada adik tersayang Wanie_Wan..sweet 17th ya! all the best in ur SPM this year :D btw, sedang kegirangan mendapat call free,masing2 kat rumah semangat nak bercakap..si adik bongsu Helmidini, yang asyik tanya bila kakak dia ni nak balik..mempersoalkan kenapa masa cuti sekolah bulan 3 ni kakak di x balik..cara dia membuakkan rasa rindu dalam diri.. padahal nak minta belanja dan berjalan-jalan je lah tu. adik2!karenah pelbagai.. bercerita tentang kucing..ya kucing baru kat rumah tu dah mati..TOMOK nama timangannya.. flu mungkin.. tapi masa TOMEY dulu, adalah bagi dia makan panadol ok je lepas tu.. kali ni x bagi makan panadol p mati..fakta yang adikku si Ain cakap masa call td,kak mana kucing boleh makan panadol nanti mati.. rupanya itu betul.. ini buktinya.. haha!
*Sumber diperoleh dari FB :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan