follow dashboard

Rabu, 9 Oktober 2013

Happy belated birthday to Me & Myself

Assalamualaikum.. entry kedua kat blog baru nih! haha.. semalam 08 Oktober 2013 genaplah usia diri ini 22 tahun diatas muka bumi indah ciptaan Allah yg indah ini.. Alhamdulillah :D masih diberi ruang dan peluang untuk meneruskan kehidupan.. makin lama hidup makin banyak lah dosa yg tercipta..mohon dijauhkan dari nya, istiqomah dalam ibadah sepanjang perjalanan hidup yg bakal dilalui seberapa lama lg yg tidak diketahui.. Berbalik kepada kisahnya, tepat jam 11 malam 07.10.13 dah melelapkan mata.. hingga lah terjaga seawal jam 1.01 pagi.. apa lg lah yg nak dibuatnya kan, mesti lah check fon nak tengok berapa ramai yg wish.. hahahahha.. femes katenya!!! :P werks! tapi xde pon wish tepat jam12 mlm seperti tahun2 sebelumnya.. sang yg diharapkan untuk wish lupa,.. abah dah wish seawal magrib 07.10 lagi dah.. the first wisher is my twins.. sue! and rumate Mira!! tu pon via teknologi skrg, WECHAT,FB, TWITTER.. then all my friends yg lain.. tapi masih gembira bila some tu call jam 2pg.. wish birthday and then we skype :) ayat yg x leh nak tahan tu "sy xnak jd org pertama wish,tp sy nak jd org terakhir" .. ceyh3! 3 org jejaka berkata sebegitu rupa tahu! sudahlah korang.. ntah boleh pakai ke tidak kata2 sedemikian.. haha.. sepanjang hari , semalam lahh.. happy je rasa.. thanks utk si "penyanyi" tegar masa birthday sy.. #spiderman kerana awak sudi nyanyi kat sy setiap tahun berserta dgn alunan gitarnya.. then wish birthday lepas jam 12 mlm 08.10.. janji kol 1.30 tp sy terlelap..maaf..replt 3.30 pg then awak terus call..sy mamai kot masa awak call tu, sorry sgt.. haha.. si dia yg jauh di sana "yg sedg mengerjakan hj" , terima kasih juga untuk ucapan "asif jiddan, sanah helwa " awak tu...tp asif jiddan utk apa?kalau utk segala yg awak dah buat pd sy, tu x memadai.. macammana awak "lamar" sy, macam tu juga cr awak patut minta maaf.. itu pendirian sy!tegas! Terima kasih pd rumate, twins , mimi atas hadiah part1 korang!:D nice to know all of u.. fren till JANNAH ya <3 at last, apa yg diharapkan sejajar dgn peningkatan usia ni, ialah moga cepat bertemu jodoh ARYIANA!!!!!hahahahha.. nampak x gatal kat situ?? :P moga jd hamba Allah yg solehah, anak yg solehah dan bakal isteri yg solehah..Apa2 untuk keluarga dulu barulah diri sendiri!!Inshaallah..Amin..Sama2lah kita mendoakan yg terbaik ye :P Sekian.. daaaaaaa !  

TERIMA KASIH untuk yg ini ANEP!!!most appreciete it! :D

Tiada ulasan:

Catat Ulasan