follow dashboard

Selasa, 31 Disember 2013

GoodBye 2013!! Hello 2014!!

Dear blog,
Ehhhh..mcm tulis surat cinta..mungkin ni bakal cara penulisan 2014?
Hari terakhir 2013.. page 365 of 365 ! Last day of 2013 !genap 365 hari hidup dlm setahun..alhamdulilah :)
Esok segalanya mungkin berubah..dr segi pentadbiran negara,cara berfikir,kehidupan peribadi dan segalanya..tp sejujurnya dalam benak fikiran ni tiada sebarang azam yg tersemat..cuma sebuah pengharapan utk tengok adik2 berjaya dlm peperiksaan besar mereka SPM dan STPM.. 

2013 in memories :
*azam tercapai, walau ada duka, namun pengalaman mengajar aku.. tinggalkan semua yg dah berlalu
*pahit manis , suka duka 2013 pasti dlm kenangan, kerana semuanya ada tercatat dlam diari maya ini, mungkin juga dlm catatan peribadi yg lama tidak ku sentuh..hari ini bakal aku coret sesuatu didalamnya.

2014 around the corner :
*wishlist? serious talk, i dont have any of it !!
*just hope that i have a better life, with all lovely person around me
*pray both for my parents, family and all my beloved friends
*pray for myself to be a better person, daughter, wife to-be and hamba ALLAH pastinya :D
*tak dilupakan, untuk si dia yg bakal menjadi peneman seumur hidup,but i dont know who yet 
*umur bukan penghalang, moga kematangan selaras dgn peningkatan usia :) Amin...Inshaallah


p/s: Goodbye 2013 and goodbye to all the negative people I've removed during it! More happy, more positive & even more excited for 2014!



Sabtu, 14 Disember 2013

Cheritera Kemarin !

Khamis lepas:)kami berjimba-jimba di Queensbay Mall menonton wayang cerita #ular..walaupun hanya berempat namun ia satu kenangan yang tak pernah akan dilupakan.. sejujurnya , enjoy hangout dgn kalian :D
Coursemate SpeEd :)
Tak pernah aku buat perkara yg memalukan seumur hidup, tapi kali ni demi kawan-kawan atas desakan mereka, demi membahagiakan mereka, aku lakukan jua :) 
See this !!
mentang2 aku paling kecik.. ehh ..comel
:)
p/s : Kawan tu bknnya mcm BARANG KEMAS. Waktu baru beli pakai…Dah sengkek gadai…
        

Sabtu, 7 Disember 2013

Kelestarian !

Ni kami punya kempen :)

Ahli kumpulan yang menjayakan projek kitar semula ini :)
kumpulan : cochineal

Haiii u ollss...tak tahu semangat apa merasuk aku tentang projek ni. sekadar nak berkongsi tentang projek lestari kami.. hoho.. sem ni ambil ko-k kelestarian..maka kena jayakan satu projek dan kami memilih projek kitar semula. memang perlu komitmen penuh daripada ahli kumpulan, tp sejujurnya aku x dapat itu. so let it be.. yg penting projek dah jalan.. selasa ni tinggal present je :) k byee !