follow dashboard

Selasa, 31 Disember 2013

GoodBye 2013!! Hello 2014!!

Dear blog,
Ehhhh..mcm tulis surat cinta..mungkin ni bakal cara penulisan 2014?
Hari terakhir 2013.. page 365 of 365 ! Last day of 2013 !genap 365 hari hidup dlm setahun..alhamdulilah :)
Esok segalanya mungkin berubah..dr segi pentadbiran negara,cara berfikir,kehidupan peribadi dan segalanya..tp sejujurnya dalam benak fikiran ni tiada sebarang azam yg tersemat..cuma sebuah pengharapan utk tengok adik2 berjaya dlm peperiksaan besar mereka SPM dan STPM.. 

2013 in memories :
*azam tercapai, walau ada duka, namun pengalaman mengajar aku.. tinggalkan semua yg dah berlalu
*pahit manis , suka duka 2013 pasti dlm kenangan, kerana semuanya ada tercatat dlam diari maya ini, mungkin juga dlm catatan peribadi yg lama tidak ku sentuh..hari ini bakal aku coret sesuatu didalamnya.

2014 around the corner :
*wishlist? serious talk, i dont have any of it !!
*just hope that i have a better life, with all lovely person around me
*pray both for my parents, family and all my beloved friends
*pray for myself to be a better person, daughter, wife to-be and hamba ALLAH pastinya :D
*tak dilupakan, untuk si dia yg bakal menjadi peneman seumur hidup,but i dont know who yet 
*umur bukan penghalang, moga kematangan selaras dgn peningkatan usia :) Amin...Inshaallah


p/s: Goodbye 2013 and goodbye to all the negative people I've removed during it! More happy, more positive & even more excited for 2014!



Tiada ulasan:

Catat Ulasan