follow dashboard

Jumaat, 25 April 2014

Lab And Lab Report DONE !

Story morry about GEOGRAFI untuk kaji parameter fizikal!! Unit paper mmg sikit tp kerja memang banyak.. tapi nak buat macam mana demi memenuhi keperluan pengijazahan.terpaksaku lalui jua.. ok ayuh bercerita serba sedikit tentang kajian lapangan HGF225 bertempat di Tasik Aman USM..cececece.. nak share peta tasik agak2 korang OK tak?meyh jenguk peta dia meyh.. 

Ok berbalik pada kajian..Data dikutip oleh seramai 30 orang participant selama seminggu bermula 25 Mac 2014 hingga 04 April 2014..8 masa selang 3 jam untuk mengambil sampel air dan selama seminggu.Nak ceritalah minor GEO ni memang byk kerja..over than my MAJOR paper pendidikan khas. STRESS semester ni memang tak terkata.Apa pun lepas dah hantar lab report pagi tadi, and jd first sender, rasa lega yg amat sgt.. Ukhuwah dengan classmate pon jadi makin rapat lepas kajian lapangan ni. sebab masing2 spend time berhari-hari dalam lab, tak kira dari segi buat ujikaji makmal juga dari aspek membuat report.TERIMA KASIH atas kerjasama dari kalian semua tak lupa jugak pada abg2 master Kucai & Nazrul..nanti kita keluar makan beramai-ramai seperti yang dijanjikan ok,..

Pic Scrolling !!
Hahahhah.. yang ni gambar hari 1st n 1st yg ambil sampling air.
Nak tunjuk checkpoint C punya pasal la ni :D
Ni bodyguard kita ! cecece..
 actually adik2 yg ceria masa kat lab..adik sgt!
Abg Kucai , terima kasih tlg snap gambar ni!
 ni sebenarnya aksi semata-mata.

sebab kerja dah siap. :P
Stay Up time to do report..
penjaga malam but not "kupu-kupu malam" :)
Comel kesemuanya! kita rendang kan?
 tak pe bg chances kat depa nak bergambar dgn sy :D
bila lg kan.. wakakaka
Alat dan radas yg digunakan untuk buat ujikaji LAB !


Tiada ulasan:

Catat Ulasan