follow dashboard

Jumaat, 20 Jun 2014

Promote !

Hai u olls... hari ni sambil menanti last paper untuk final sem6 ni, dek kerana kemalasan untuk study, tercetus lah ilham mengupdate blog... AYUH!!! sini saya akan mempromote kedai kengkawan via mereka punya page kat FB. 

First, pada sesiapa yg ada design baju sendiri, and nak buat design tu, boleh lah g kedai printing "Teman Tapi Mesra" kita ni.. SMARTHREE PRINTING.  Sebab apa suggest?? baca bawah ni :

  1. Dijamin harga berpatutan ( harga boleh runding)
  2. Baju berkualiti tinggi ( cotton, jersi dll)
  3. Selain baju, ada juga printing atas payung, beg untuk majlis kahwin dsb.
  4. Cop/printing yg kemas (heatpress and so on)
  5. COD area BATU PAHAT, JOHOR. perkhidmatan pos untuk yang jauh dari lokasi kedai.
  6. Order siap pada masa yang dijanjikan.. INI YANG PENTING!! 
  7. Boleh repeat order design yang lama.. 
  8. Dimiliki oleh BUMIPUTERA.. hiks! :D
Pada yang berminat, untuk keterangan lanjut boleh lah like page ni,
tekan je link "SMARTHREE PRINTING" kat atas tu pon boleh.
Second, untuk sesiapa yg gila gadjet.. Sekarang macam-macam versi smartfon ada..bolehlah singgah ke page "KEDAI GADJET HARGA MAMPU MILIK". One of friend of mine punya kedai. Ada masa jom lah singgah..Like page  untuk pertanyaan and boleh rujuk page tu terus. :D 

Page "KEDAI GADJET HARGA MAMPU MILIK".
Jemput like untuk yang berminat.
*P/S : Saya sendiri pengguna dan berpuas hati dengan produk mereka. Anda bila lagi? Pastinya ada tawaran menarik yang mereka sediakan. Jemputlah untuk like page mereka ya :D TERIMA KASIH DAUN KELADI.