follow dashboard

Sabtu, 27 September 2014

Bisnes start.. 1st try.. ☺☺

Hye uoolllsss... Ioollsss hari ni nak share tentang bisnes yg baru diceburi.. Sesapa ada nak order aneka jenis kerepek and order baju i am or tempahan tshirt lain yg ada design sendiri, boleh whatsapp iollss at 0194479204 utk sebarang pertanyaan.. Hewhew . Harga dijamin berpatutan..
Meyh scroll gambar : 😁😁

Jumaat, 12 September 2014

Its Final Year ... Yeeeaayyy !

hi uoollss ! actually role as final year student is not an easy things but ........... just excited to end the study.. hehehe... for 2 month semester break, many experience did i get.. okay, penat speaking.. back to malay ! hahha.. cuti dua bulan, sambut hari raya, jadi pengapit, ambil budak sekolah, semua benda ada.. meyh kongsi sikit pic raya and jd pengapit makcik kita.. meyh scroll :D 

Raya 2014 :


Penat mengecat tau.. Tenaga dua orang perempuan :D 
My dad dgn anak2 sedara dia
The one and only grandma yg masih ada :)
Dia adik, kita kakak :D
Sempat beraya dgn besties :D

Bridemaids memory :

She is my aunt.. :) cik suzie .. 
Bridemaids aunty :D hehe..
moga cepat lah jodoh i hopefully.
#gatal
Cousin.. posing selepas makeover :) haha.. 

p/s : sape yg dok meluat tengok blog i, jgn dok nak kutuk sgt aihh... amaran keras!! haha.. #blogkudiariku