follow dashboard

Ahad, 6 September 2015

1_st time punya pengalaman

Siapa sangka 3.9.15 dengan kelam kabutnya, tetiba perlu menghantar kakak sepupu nak bersalin. Kita yg nerves dr dia tgk dia menahan sakit. Dengan tak mandinya dr kol10pg sampai 6ptg baru balik rumah. Menguruskan org nak bersalin, pendaftaran sana sini pengalaman yg perempuan tak semua hadapi.sebab husband yg akan buat semua tu saat kita sedg bertarung nyawa dalam dewan bersalin. Tp kesian kat akak sepupu sebab berkahwin dgn askar dan suaminya pergi kursus. Hmmm. Waktu anak kedua suami ke lahad datu, kali ni ke PD pula. Yg geramnya nurse kat situ ibarat tiada tgjwb, ada ke patut dia tak pgl aku, padahal akak sepupu dah bersalin kol11.45. Aku tanya kol2, baru lah kak sepupu dibawa ke wad. Sengalll!!! Sabar je lah karenah birokrasi kerajaan. So baby ni boleh lah jd anak agkt cik yana. Hiks!

*pssttt , nasib baik bakal suami kita bankers. Hiks!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan